TOŠabac!

Kontaktirajte nas
Veče kupovine i dobre zabave

Izvor: printscreen

Veče kupovine i dobre zabave

“Veče kupovine i dobre zabave” održava se tri puta godišnje u aprilu, avgustu i decembru, u terminu od 18:00h-24:00h.
Organizatori manifestacije su Turistička organizacija grada Šapca i Šabac Fashion Day produkcija, pod pokroviteljstvom grada Šapca.

U manifestacija učestvuje oko 200 trgovačkih i uslužnih objekata u gradu Šapcu.
U okviru manifestacije se organizuju promocije i mini bazar umetničkih i starih zanata na otvorenom.
Broj posetioca manifestacije se kreće po nekim procenama izmedju 10.000 i 15.000. Po nekim procenama i prihodi trgovačkih i uslužnih objekata te večeri se uvećavaju i do 3 puta.

Naravno, čitavo ovo komercijalno-umetničko dešavanje je propraćeno bogatim muzičko-scenskim, umetničkim i izložbenim programom, što čitavom događaju daje jednu sasvim novu dimenziju kupovine i zabave za celu porodicu!

Manifestacija nije samo potrošačkog karaktera već i zabavnog, što podrazumeva razne muzičko-scensko umetničke izvođače koji upotpunjavaju program glavne bine i raznovrsnim programom u toku večeri na raznim lokacijama u gradu.

Želimo da svim generacijama uz kvalitetnu kupovinu i korišćenje usluga pružimo promociju kvalitetnog kulturnog programa i dobru zabavu za celu porodicu.

Ovakva vrsta događaja ima veliki značaj za privredu i turizam našeg grada, a samim tim, ovom atraktivnom manifestacijom grad Šabac kao poznati stari trgovački grad, zaslužuje da bude ubeležen na mapi šoping turističkih destinacija.

Putujte kroz noć kupovine i prelazite granice fantastičnih popusta!
NOVA DIMENZIJA KUPOVINE I ZABAVE ZA CELU PORODICU
Više informacija o manifestacijei možete dobiti na sajtu: www.vecekupovine.com

Izvor fotografije

  • i18npic.C985x275.sajt-8: printscreen

4 years ago / No Comments