TOŠabac!

Kontaktirajte nas
Manjež
Manjež

Na čuvenom šabačkom hipodromu, samo desetak minuta vožnje od centra grada, nalazi se restoran “Manjež”. Smešten na interesantnoj lokaciji u srcu hipodroma, nedaleko od galoperske staze. Restoran raspolaže sa komfornom banket salom kao i sa prostranom letnjom baštom koja je u toku letnjih meseci prava oaza u kojoj možete uživati sa svojom porodicom, prijateljima ili poslovnim partnerima. Pored toga, ovde možete organizovati svoje proslave ili biti naš gost kada ih mi organizujemo.

Atraktivnosti samog restorana doprinosi i neposredna blizina trkačke staze, te stoga u restoran “Manjež” možete doći i za vreme održavanaja poznatih šabačkih “Konjičkih svečanosti” jer se grad Šabac svrstava u jedan od uspešnijih i aktivnijih gradova u Srbiji, kada je u pitanju konjički sport.

U restoranu “Manjež” spojili su ljubav i posao, što su mnogi prepoznali, jer u godinama koje su iza njih ugostili su brojne ugledne goste. Danas restoran “Manjež” posluje u novom ambijentu koji je adaptiran na zadovoljstvo svih gostiju , a u skaldu sa tim napravljen je i nov meni kako bi dragi gosti mogli uživati u domaćim specijalitetima ove kuće, ali i kvalitetnim vinima koja se mogu naći u ponudi.

Podelite svoje važne trenutke u restoranu “Manjež” ili one slobodne kada možete uživati u svim trenucima jednog dana …

Ulica: Vojvode Putnika bb
Telefon: 069 30 40 400

2 years ago / No Comments