TOŠabac!

Kontaktirajte nas
Rent a car Black hertz
Rent a car Black hertz

“Black hertz” je rent-a-car firma iz Šapca koja je opremljena izuzetnim voznim parkom, sa vozilima marke Opel, Hyundai, Volkswagen i Fiat.  Ova rent a car firma nudi pristupačnu i profesionalnu uslugu na svim odlazno – dolaznim terminalima u zemlji, non stop, 24 časa dnevno. Pružaju posebne pogodnosti za pravna lica i firme, pogodnosti za izdavanje na duži period, vozila sa opcionalnom posebnom opremom, security opcija uz vozilo sa vozačem, prevoz putnika i roba u zemlji i inotranstvu, trajanje ugovora po vašoj želji, kao i 3 vrste osiguranja.

Pored standardnih usluga rent a cara, “Black hertz” pruža i usluge rent a taxi, koja je jedinstvena usluga rentiranja vozila sa vozačem na određedno vreme i destinaciju. Idealno rešenje ako nemate stalnu potrebu za vozilom, ili niste u mogućnosti da vozite sami. Uz ovu uslugu dobijate:  iznajmljivanje vozila bez uplate depozita, profesionalnog vozača na raspolaganju sve vreme, trajanje usluge po vašoj želji uz dogovor, opciono uz vozača i suvozač, prevodilac kao i tri vrste osiguranja.

“Black hertz” rent a limuzina je jedinstvena usluga rentiranja luksuznih vozila sa vozačem na određeno vreme i destinaciju. Idealno rešenje ako imate potrebu da putujete sa stilom!

Kontakt: Darko Petrović
Telefon: 063 700 500 5
E – mail: blackhertzdarko@gmail.com

http://www.blekherc.com/

 

2 years ago / No Comments