TOŠabac!

Kontaktirajte nas
Divino
Divino

U starom jezgru grada Šapca i glavnoj ulici Gospodar Jevremovoj nalazi se restoran „Divino“. Otvoren je martu 2016. godine u zdanju sačuvane arhitekture koje datira iz četvrte decenije prošlog veka. Osim toga što se nalazi u reprezentativnom objektu, „Divino“ je savremen restoran sa gradskim duhom, stvoren za predah, kreiran za okupljanje sa principom ležernosti kojem doprinosi moderan dekor i toplina atmosfere.

Takozvani Comfort food meni stvara osećaj zadovoljstva, vraća uspomene kroz bogat meni i hranom boja budi osećaj nostalgije, ali Vas upoznaje i sa novim ukusima. Ponuda restorana je koncipirana na način tako da je „Divino“ mesto koje je pristupačno svima, jer je meni kreiran tako da može zadovoljiti kriterijume i najmlađih gostiju.

Inspirisani gradom, pokretom, energijom ali i starim zdanjem i kulturnom biografijom objekta u kojem se restoran nalazi, „Divino“ je mesto susreta, satanaka, Vaših poslovnih ali i najintimnijih proslava. Imenom predređen za uživanje i lepe stvari, u „Divinu“ možete popiti čašu vina za svoju dušu, kafu uz čašicu razgovora koja može postati povod za lepe stvari nastale upravo ovde.

Adresa: Gospodar Jevremova 29, I sprat
Telefon: 015 346 987
Radno vreme 08:00h-24:00h, petak i subota 08:00h-01:00h.
FB: https://www.facebook.com/divino.sabac/?fref=ts

 

2 years ago / No Comments