TOŠabac!

Kontaktirajte nas
Промо туре на Цер и овог лета
Промо туре на Цер и овог лета

Туристичка организација града Шапца у овој години настојаће да на најбољи начин допринесе промоцији постојећих туристичких потенцијала и њиховом унапређењу. Имајући у виду историјски, географски и природни потенцијал планине Цер и овог лета ћемо организовати туристичке туре на ову планину, о чему су на конференцији за новинаре, одржаној у шабачкој Градској кући, говорили Божидар Катић, члан градског већа и Срђан Митрашиновић, директор Туристичке организације Шапца.

Катић је истакао да ће у склопу најављене нове политике у области туризма град наставити активну промоцију туристичког потенцијала планине Цер, са жељом да се створи могућност да што већи број наших суграђана посети Цер, али и да се, на овака начин, промовише туристички знаачај овог подручја.

IZJAVA SRDJAN

- Промо туре на Цер, као пилот пројекат у 2016. години, довеле су преко 300 излетника на Цер, а велики број њих показао је интересовање да се ове туре наставе, те сходно томе ТОШ ће и у 2017. години наставити са овим пројектом – рекао је  Срђан Митрашиновић, директор Туристичке организације града Шапца.

Прилоге Телевизије Шабац и Телевизије АС погледајте на:

""

http://www.sabac.tv/vesti/18947/turisticka-organizacija-sapca-od-14-maja-ponovo-uvodi-promotivne-ture-na-planinu-cer

 

9 months ago / No Comments