TOŠabac!

Kontaktirajte nas
Посластица за љубитеље БМВ-а
TOS3

Izvor: sabacturizam.org

Посластица за љубитеље БМВ-а

Четврти “БМВ” скуп, биће одржан у недељу, 10. јуна, на простору некадашње касарне на Старом граду. Поред аутомобила из богате колекције БМВ-а,  биће представљени и атрактивни мотоцикли на простору поред Саве. Циљ манифестације која је прошле године окупила више oд 250 излагача и 1000 посетилаца је промовисање безбедне вожње, поштовања саобраћаних прописа, уз дружење и добар провод.

Ово је један  од највећих ауто и “БМВ” скупова у Србији где је осим добре забаве саставни део и такмичење подељено по категоријама, због чега позивамо све љубитеље добрих аутомобила да нам се придруже на Старом граду, навео је Александар Чокановић потпредседник „БМВ клуба Шабац“.

Организатори овогодишњег скупа су клуб „БМВ Шабац“ и Туристичка организација града, уз покровитељство града Шапца.

Имајући у виду да су у периду који следи попуњени сви смештајни капацитети, Туристичка организација настоји да манифестације које ће обележити  јун, промовише на адекватан начин. Са апекта ТОШ-а, клуб „БМВ Шабац“ одликује озбиљан рад, праве вредности, а скуп значајна посета и људи из региона, што је идеална прилика да се упознају са градом и свим што можемо да понудимо, истакао је директор Туристичке организације града Срђан Митрашиновић.

Поред Лесковца, Ваљева и Лознице, Шабац се може похвалити скупом атрактивних, нових, али за ову прилику специјално рестаурираних аутомобила и мотоцикала.

У складу са вредностима које промовишу осим кампање „Вежимо пoјас“, организатори и љубитељи БМВ-а познати су и хуманитарци. Под мотом „Бемвеисти за живот“  у циљу  да буду пример и другима прикупљаће новац за лечење суграђанина Филипа Рикића.

 Програм манифестације:

 11:00 -13:00 Окупљање и регистрација учесника

13:00 Свечано отварање скупа

13:10-18:00 Избор и оцењивање најбољих

18:00-19:00 Проглашење победника, додела пахара, награда и захвалница

19:00-22:00 Наставак дружења уз ДЈ подршку

 

TOS1

Izvor: sabacturizam.org

TOS2

Izvor: sabacturizam.org

TOS3

Izvor: sabacturizam.org

Izvor fotografije

  • TOS1: sabacturizam.org
  • TOS2: sabacturizam.org
  • TOS3: sabacturizam.org

6 months ago / No Comments