TOŠabac!

Kontaktirajte nas
Успешни освајачи медаља и промотери града
Успешни освајачи медаља и промотери града

Успех чланова Mачевалачког клуба „Церски јунаци 1914“ био је повод окуљања носилаца медаља, медија, представника града и Туристичке организације Шапца на конференцији одржаној у Градској кући.
Поносе града у спорту који је на нашим просторима у малој мери застуљен, а где млади Шапчани бележе значајне резултате у име града примио је члан Градског већа Божидар Катић.
-   Изузетна ми је част што сам у име града могао да примим ове младе људе, да разговарам са њима. Они су прави пример како се уз труд, рад, пожртвовање могу постићи резултати које нико није очекивао. Осим у освајању медаља, позакали су и способност у организацији великих такмичења, навео је члан Градског већа Божидар Катић.
Лука Максимовић, Лука Ранковић, Анђелина Ђорђевић и Нина Павловић део су тима који борбеношћу и бројним медаља промовишу Шабац како у иностранству и околини. Лука Ранковић првак Србије, освајач Купа-а Србије, носилац 24 међународне медаље у августу биће репрезентације, учесовањем на припремама, што је позакатељ да се захваљујући њиховим успесима, мачевање позиционира високо на мапи спорта.
Честитке и захвалност за промоцију града, учешће на манифестацијама које Туристичка организација града реализује, исказао је и директор ТОШ-а Срђан Митрашиновић и објаснио да је допринос Мачевалачког клуба „Церски јунаци 1914“ за туризам града велики.
- Почетком ове године они су у наш град довели око 36 репрезантација. Сви смештајни капацитети не само у граду, већ и околини били су у потпуности испуњени. Због добре организације, позивитних коментара представника међународних организација, надамо се да ће и у наредним годинама Шабац заједно са клубом бити домаћин такмичења вишег ранга, чиме би послали једну лепу слику из нашег града, навео је директор Туристичке организације града Шапца Срђан Митрашиновић.
 
dav davdav
 
 

4 months ago / No Comments