TOŠabac!

Kontaktirajte nas
„Пола века смеха” од 13. до 15. септембра
„Пола века смеха” од 13. до 15. септембра

Дођите да се смејемо, збијамо шале и прославимо пола века смеха, од 13.-15. септембра, речено је на конференцији за медије, одржаној у башти „Абрашевића“.
Велики јубилеј педесет година од прве „Чивијаде“, биће обележен богатим програм, истакли су организатори и додали да Чивијаше очекују и бројна изненађења.

– Као што трaдиција налаже бираћемо победнике наградног конкурса и доделити награде за најбољи афоризам, сатиричну причу и карикатуру, изабрати новог председника или можда старом продужити мандат, најавио је директор Туристичке организације града Шапца, Срђан Митрашиновић.

dav
Позив да виде чему смо се све смејали претходних педесет година и уживају у духу који има само Шабац упутио је и председник Организационог одбора „Чивијаде“, Божидар Катић.

dav
Од изложбе Драгана Петровића „Из пламена у живот“ до вечери хумора и сатире,Чивијашке вртешке и утакмице, Књажевине „Чивијалук“, културно музичког програма очекује Вас у склопу белосветског вашара хумора и сатире. У оквиру „Пола века смеха“ и „Чивијаде љубави нашег града“ и велики међународни карневал и гости из Словеније, Грчке, Немачке, Македоније, Босне и Херцеговине, Црне Горе….Понос манифестације и карневал беба и трудница и карневал деце ПУ „Наше дете“, где ће чак 820 дечака и девојчица продефиловати градом и представити програм “Малци толеранци”.

davdav dav

 

3 years ago / No Comments