TOŠabac!

Kontaktirajte nas
TOŠ na sajmu turizma
TOŠ na sajmu turizma

Kompleksna ponuda grada od manifestacija, prirodnih potencijala do smeštajnih kapaciteta biće predstavljena na 41. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu, najavljeno je na konferenciji za novinare. Turistička organizacija grada Šapca kroz četiri dana i konceptualne celine, posetiocima najveće turističke smotre predstaviće brojne manifestacije, potencijale seoskog, verskog turizma, institucije kulture i novitete po koji je Šabac kroz istoriju poznat.


U periodu od 21. do 24. februara, do kada traje manifestacija koja okuplja na desetine hiljada turista, TOŠ će u vidi prvine Šapca, iz vremena Jevrema Obrenovića, podelom čuvene vanilice pozvati goste u “Prvu varoš Srbije”.
Prvog dana sajma posetioci će biti u prilici da upoznaju seoski turizam šabačkoj kraja, draži manifestacije „Ruže Lipolista“, talenat predstavnika Mačvanske slikarske škole i čuju priču o „Tekeriškom peškiru“. Za drugi dan planirana je promocija manifestacije koja slavi jubilej „Cersi marš“, predstavljanje „Dana rakije“ i „Mišarskih svečanosti“. U subotu, na programu je promocija instutucija kulture, Parka nauke, „Konjičkih svečanosti“, verskog turizma i belosvetskog vašara humora i satire „Čivijade sa Čivijaškim karnevalom“. Poslednjeg dana sajma, zainteresovani će moći da vide multimedijalne prezentacije i upoznaju sa turističkih turama kroz šabački kraj.

2 years ago / No Comments