TOŠabac!

Kontaktirajte nas
Čivijaši za osmeh
Čivijaši za osmeh

U saradnji sa brojnim prijateljima, saradnicima, ljudima velikog srca uspešno je realizovana manifestacija “Ulica humanih Čivijaša”. Za one kojima je pomoć najpotrebija, decu obolelu od retkih i teških bolesti, nesebično, želju da daju doprinos pokazali su svi koji su tog dana prošetali Gospodar Jevremovom.

Pod motom “Za osmeh… za radost… za život”, na praznik koji simbolizuje pobedu života nad smrću, poruka ljubavi i solidarnosti poslata je kupovinom bedža po ceni od 100 dinara, kao i prodajom brojnih sadržaja koje su osnovne škole, udruženja građana, društveno odgovorna preduzeća i brojni drugi učesnici pripremili specijalno za ovu priliku.

Kako bi kod najmladjih sugradjana razvili osećaj za humanost, saosećajnost i svest da su svi jednaki, a sve uz zabavu pripremili smo bogat program. Zvanično manifestaciju je otvorio hram Sv. Trojice, dok su se na bini potom smenjivali nastupi :  OŠ „Sveti Sava“, Muzičko plesnog teatara  „Iskrica bontona“, OŠ „Janko Veselinović“ , Nike Purić, Plesne škole „Aurora“, OŠ „Stojan Novaković“, Baletskog studia „Riva“, OŠ  „Laze. K. Lazarević“, „Vuk Karadžić“, OŠ iz Prnjavora – karnevalske grupe “Svemirci”, i orkestra „Čivijaši“.

Uz to, na nekoliko punktova duž ulice radosti i osmeha decu su zabavljali animatori, likovi iz crtanih filmova kako bi upotpunili provod.

Ukupan prihod koji je ostvaren prodajom sadržaja i bedževa je oko 145 064,00 dinara koji je uplaćen na račun Fonda za decu obolelu od retkih i teških bolesti.

2 years ago / No Comments