TOŠabac!

Kontaktirajte nas
Festival robotike i digitalne fabrikacije “Napravi sam”
Festival robotike i digitalne fabrikacije “Napravi sam”

Centar za stručno usavršavanje Šabac, Tehnička škola Šabac i Interaktivna nastava Vinaver organiziju lokalni festival posvećen nauci sa željom da je približe svima i pomognu drugima da je zavole.


“FESTIVAL ROBOTIKE I DIGITALNE FABRIKACIJE – NAPRAVI SAM”, biće održan se u subotu 18. maja u prostorijama CSU Šabac od 10:00 sati.
CSU Šabac organizovaće informativna predavanja koja će posetioce uvesti u svet informacionih tehnologija, grafičkog dizajna, CNC mašina, samovozećih automobila, 3D tehonologija, robotike, mikrokontrolera, implemntiranje matematike i fizike u tehniku i pokazati kako se kompanije prilagođavaju digitalnoj eri.


U okviru ovog naučno-popularnog festivala, biće održana i izložba interesantnih projekata kao podsticaj za druge da se počnu baviti savremenim tehnologijama. Festival su podržli stručnjaci kao i domaće i strane komanije. Na festivalu svoje učešće najavili su profesori sa Elektrotehničkog fakulteta iz Beograda, firma 3D Republika iz Beograda, kompanija Yazaki Šabac, Tehnička škola Šabac, Interaktivna nastava Vinaver iz Šapca i drugi. Svoje projekte, sekcije, modele i prezentacije iz gore pomenutih oblasti imaće priliku da predstave posebno zainteresovani i daroviti učenici iz šabačkih škola.

Ulaz na manifestaciju je besplatan za sve posetioce.

1 year ago / No Comments