TOŠabac!

Kontaktirajte nas
Najavljen jubilarni Festival
Najavljen jubilarni Festival

Organizatori najmirisnije manifestacije, Turistička organizacija grada, Udruženje “Ruže Lipolista” uz podršku Grada Šapca najavali su program jubilarnog Festivala cveća u Lipolistu 21. i 22. juna.

Okupljenim novinarima obratili su se direktor TOŠ-a, Srđan Mitrašinović, predsednik Organizacionog odbora, Nemanja Pajić, ružari Milan Topalović, i Milan Marinković i predesenik Udruženja Goran Mijailović.

Posetioce glavnog festivalskog dana očekuje celodnevna izložba, od 13:00, potom od 19:00, sledi proglašenje pobednika, zanimljiv program i nastup orkestra “Čivijaši”. Preko pedeset izlagača zajedno sa Bazarom starih i umetničkih zanata prezentovaće svoje proizvode u selu milion ruža i hiljadu lipa. Uoči Festivala, u dvorištu Milana Marinkovića biće predstavljena poezija Tomislava Marinkovića i Gojka Božovića. “Ruže Lipolista” kao do sada, dobra su prilika za razmenu znanja, edukaciju i ostvarivanje kontakta sa kupcima u zemljama Evrope i regiona, pa tako godišnje oko 800 000 ruža bude plasirano na različita tržišta.

  • Sve rečeno na konfereniciji uoči Festivala, najlepša je pozivnica da 21. i 22. juna, budete u Lipolistu, istakao je direktor TOŠ-a, Srđan Mitrašinović.

2 years ago / No Comments