TOŠabac!

Kontaktirajte nas
Galopski spektarkl
Galopski spektarkl

U konkurenciji 14 grla pehar Memorijala kralja Aleksandra osvojila je Keln sa Đorđem Perovićem u sedlu, tenera Gabora Maronka za štalu „Intergaj“.

Kroz cilj odmah posle Keln, stigle si Kalina Lady, jahača Tike Vujkovića u vlasništvu Vujkovića i Krasiva, u sedlu Ištvana Kozme, štale Matorčić.

Na prestižnim svečanostima drugog dana na programu bilo je ukupno 6 trka, uključijući i tradicionalnu trku džokeja, u kojoj je prvi kroz cilj prošao Ljubomirović.

Najbrži u trci OFK Šabac bio je Jerry beast Jovane i Katarine Milošević, trener Jovan Ostojić, jahač Andrea Fere.

Prvi kroz cilj u trci Eko San – Dvogodački Kup prošao je Turn me on, štale B. Raciong, sa Antoanom Frezuom u sedlu. Torino Hill u trci Cerski marš Super Sprint, vlasništvo Aškovića sa Tikom Vujkovićem.

U preostalim trkama Memorijal „Dragan – Kića Popović“ i Mišar Šabačka milja protekao je u znaku trijumfa Primadone Lady , Ivana Subotića sa A. Frezuom u sedlu i Pary Flesh-a Vlade Bjelogrlića sa Đorđem Perovićem.

Osme konjičke svečanosti obežili su i propratni sadržaji, te je u duhu manifestacija koja predstavlja praznik galopa održan i izbor za najšarmantiju damu i Mis Zapadne Srbije.

Ladies day revija šešira Rade hats Coupte iz Beograda, ručno rađenih šeširi, na drvenim kalupima, od najfinijih materijala, neguju porodicnu tradiciju uz ljubav koja je utkana u svaki detalj.

2 years ago / No Comments