TOŠabac!

Kontaktirajte nas
Шабац у кадру
Шабац у кадру

Данас смо били у кадру популарне туристичко-документарне емисије Србија у кадру. Прилика да говоримо о свему ономе што Шабац јесте када је туризам у питању и лепа спона са другим туристичким организацијма из Подриња које ће се такође представити у овој емисији и сличном поводу.

В.д. директора Туристичке организације града Шапца Нађа Глигорић осврнула се на протекли период који је био посебно изазован за делатност туризма али и на будуће планове који се увелико праве за наредну годину.

Жика Опанковић самостални стручни сарадник у туризму ретроспективно је подсетио на важност манифестација које се одржавају у Шапцу деценијама уназад и које су стуб манифестационог туризма у нашем граду.

Захваљујемо се продукцији и емисији “Србија у кадру” што мисле и на своје суграђане али и што преносе најлепше слике и поруке из Србије својом емисијом.

До гледања можете погледати на Јутјуб каналу преко 100 туристичко-документарних емисија које су настале великим трудом и залагањем ове шабачке продукцијске куће у последње три године. Јутјуб канал Србија у кадру:

https://www.youtube.com/c/Srbijaukadru/videos

4 weeks ago / No Comments