TOŠabac!

Kontaktirajte nas
“Ружа је рекла све”
“Ружа је рекла све”

Вечерас је одржано књижевно-музичко вече “Ружом реци све” у Библиотеци шабачкој аутора Јелене Подгорац, директора ове установе културе. Други дан Фестивала цвећа “Руже Липолиста” посвећен свим Шапчанима, књижевности, поезији, прози, ружи, младим талентованим суграђанима који су узели активно учешће у литерарном програму наше манифестације.

У предвечерје Фестивала, Немања Пајић, председник организационог одбора фестивала и председник Скупштине града Шапца позвао је суграђане да сутра, у суботу 26. јуна посете Липолист и увере се зашто то село носи епитет најмириснијег у целој Србији.

В. д. директора Туристичке организације града Шапца Нађа Глигорић у свом обраћању је рекла је да је од великог значаја спајање нашег сеоског и градског подручја и да је из тог разлога традиционално књижевно вече ове године одржано у Шапцу.Централни дан 27. Фестивала “Руже Липолиста” је сутра у дворишту ОШ “Војвода Степа” у Липолисту са почетком у 10 часова, када ће бити отворена продајна изложба цвећа, а културно уметнички део програма почиње у тачно у подне на бини.

2 months ago / No Comments