TOŠabac!

Kontaktirajte nas
Церска ОЦР битка (OCR Cerska bitka – Obstacle Course Race)
Церска ОЦР битка (OCR Cerska bitka – Obstacle Course Race)

Церска ОЦР битка (OCR Cerska bitka – Obstacle Course Race) je спортски догађај који је могућност за такмичење и уживање у природи планине Цер.

Такмичари који учествују долазе из целе Србије, месецима су се вредно и напорно припремали за ово такмичење. Спортски изазов за сваког поједница!

Шта је заправо трка са препрекама? “Трка са препрекама је спорт у коме такмичар, идући пешке, мора да превазиђе различите физичке изазове у виду препрека. Трке се разликују углавном од препрека као што су стазе са препрекама, преко стаза за праћење, до урбаних и крос стаза. На крос тркама, трке по блату и стазама често се комбинују, а трке су направњене тако да резултирају менталним и физичким изазовом. Препреке могу укључивати пењање преко зидова, ношење тешких предмета, прелазак водених површина, пузање и скакање…. Многе препреке су сличне онима које се користе у војној обуци, док су друге јединствене за трке са препрекама и користе се током курса да би се тестирала издржљивост, снага, брзина и спретност…”

Локација: планина Цер

Датум: 17. април 2021.

Дужина стазе: 15 km

Успон: око 800 km

Препреке: више од 20Приликом организовања и реализације догађаја примењиваће се све прописане мере заштите које буду биле обавезне у том моменту. Догађај ће се реализовати без присуства публике. Више информација о овој трци можете прочитати на сајту: https://cerskabitka.rs/

2 weeks ago / No Comments