TOŠabac!

Kontaktirajte nas
Хуманост и доброчинство за наше најмлађе којима је помоћ неопходна
Хуманост и доброчинство за наше најмлађе којима је помоћ неопходна

Са жељом и добром вољом да помогнемо нашим најмлађим суграђанима којима је помоћ неопходна, Туристичка организација града Шапца организовала је хуманитарну акцију “Улица хуманих Чивијаша” приликом које смо на штанду ТОШ-а продавали дечије радове са циљем да прикупимо средства за градски Фонд за лечење деце оболеле од ретких и тешких болести.

У измењеном формату него предходног пута, симболично и без пропратних програма услед пандемије, а уз велику подршку шабачких школа и ПУ “Наше дете” који су са децом припремили продајну изложбу дечијих радова на тему Ускрса, реализовали смо ову хуманитарну акцију.

Позив је упућен како суграђанима, тако и шабачким привредницима да донирају за осмех, за радост, за живот. Сва средства прикупљена на данашњој хуманитарној акцији биће уплаћена на рачун градског Фонда за лечење деце оболеле од ретких и тешких болести – казала је Нађа Глигорић в.д. директора ТОШ-а.

Хуманост и солидарност су особине чију смо вредност нарочито спознали у протеклом периоду. Посебно ми је драго да су ову манифестацију у највећем броју посетили наши најмлађи суграђани који ће од најранијег доба научити колико је важно бити хуман и пружати помоћ онима којима је она најпотребнија – истакао је Пајић.

Хуманост и доброчинство као мотив и најбољи разлог за позив нашим суграђанима да посете штанд Туристичке организације града Шапца како бисмо заједно помогли малишанима којима је помоћ преко потребна.


2 months ago / No Comments