TOŠabac!

Kontaktirajte nas
Завршен празник галопа на Шабачком хиподрому
Завршен празник галопа на Шабачком хиподрому

Централни дан манифестације Шабачке коњичке свечаности као истински празник коњичког спорта данас је окупио најбоље галопере из земље и региона, оне који воле адреналин, фер плеј, моду шешира, посетили су нас бројни Мачвани, деца и сви они којима је Шабац у срцу. Пет галопских окршаја, а међу њима и трка сезоне Меморијал краља Александра који се трчи 12. пут у Шапцу као најпрестижније трка сезоне у целој Србији. Данас је са нама на хиподрому био и принц Филип, принцеза Даница и њихов син Стефан Карађорђевић као гости Шабачких коњичких свечаности.

Отворили смо галопски спектакл трком “Инфраструктура” и мажоретом Шабачких мажореткиња, у наставку “Двогодачки куп” и КУД Абрашевић. Трећа трка “Колн стар супер спринт” и зумба студио Peachwise као увертира за “Шабачки миљу” и дефиле девојака са шеширима. Пријатељ манифестације студио фасцинатора She’z fascinatori из Крагујевца и Ана Марковић као гост Шабачких коњичких свечаности, употпунила је избор за најшармантнију даму својим фасцинаторима које су понеле бројне Шапчанке.

Најпрестижније трка сезоне “Меморијал краља Александра” као четврта трка започета је парадом коња и чланова КК “Таур” а завршена дефилеом шармантних Шапчанки са шеширима и фасцинаторима. Крај трка и манифестације био је резервисан за “Шабачки миљу” пету трку и проглашење најшармантнију. Прво место освојила је Ана Лукић и награду туристичке агенције Intertours Šabac , другопласирана Јована Богдановић уживаће у награди ресторана Rustico Sabac a трећепласирана дама у поклон пакету компаније Oriflame . А све три, наше најшармантније даме добиле су и ваучере од компаније Sani Optik – Zdravlje sa stilom и Орифлејма. Посебне награде понеле су Сара Којић као најмлађа учесница дефилеа уз награду УГ Киша и гђа Белић је од Орифлејма добила специјалну награду Ladis Day-a. Са најмлађима ми смо навикли а најмлађа и најслађа ове године била је Софија Исаковић која има само 2 године, а награду јој је уручила в. д. директора ТОШ-а Нађа Глигорић.

Захваљујемо Дому здравља “Др Драга Љочић” и Ветеринарској станици Шабац на доступности и бризи током протекла два дана на Шабачком хиподрому. Хвала и РТВ Ас на труду да испрати и пусти у етар причу о шабачким коњичким тркама.А Дизнијеве принцезе КУД-а Шабачке мажореткиње и њихова бајка била је наступ за крај којим су званично затворене 10. јубиларне Шабачке коњичке свечаности. До следећих трка, леп поздрав са места добрих сусрета!

1 month ago / No Comments