Туристичка организација града Шапца
LAT

Чивијада у прилагођеном програмском формату ове године

Чивијада већ 53 године баштини културу града Шапца и једна је од кровних културно-туристичких манифестација у нашем граду. И ове године услед пандемије коронавируса, Чивијада се одржава у прилагођеном програмском формату, поштујући тренутне здравствено-епидемиолошке приоритете али и традицију коју негујемо од давне 1968. године када је све и почело са Чивијадом.

Изложба карикатура, сатиричних прича и афоризама објединила је радове који су пристигли на Конкурс у Туристичку организацију града Шапца. Радови су стигли из читавог региона, преко стотину њих, учесници су и ове године показали своју домишљатост, креативност и хумористичност што ће ова изложба и представити наредних дана. Изложбу је данас без присуства публике уз медијску подршку отворила в.д. директора Туристичке организације града Шапца, Нађа Глигорић. Изложба ће трајати до понедељка 20. септембра у Отвореној галерији на Тргу, а суграђани ће имати прилику да и у овој епидемиолошкој ситуацији погледају изложбу радова који, верујемо да ће им донети једино „Епидемију осмеха“ која је и званични слоган овогодишње 53. Чивијаде.

Будите са нама, очекују Вас резултати Конкурса за најбољу карикатуру, сатиричну причу и афоризам. А ред налаже и предсеника Чивијашке републике, који само што није!