Turistička organizacija grada Šapca
EN SR

Veče kupovine

“Veče kupovine” održava se tri puta godišnje u aprilu, avgustu i decembru, u terminu od 18:00h-24:00h.
Organizator manifestacije je Turistička organizacija grada Šapca.

U manifestacija učestvuje oko 100 trgovačkih i uslužnih objekata u gradu Šapcu.
Broj posetioca manifestacije se kreće po nekim procenama izmedju 10.000 i 15.000. Po nekim procenama i prihodi trgovačkih i uslužnih objekata te večeri se uvećavaju i do 3 puta. U okviru manifestacije se organizuju promocije i  Bazar umetničkih i starih zanata na otvorenom.

Naravno, čitavo ovo komercijalno-umetničko dešavanje je propraćeno bogatim muzičko-scenskim, umetničkim i izložbenim programom, što čitavom događaju daje jednu sasvim novu dimenziju kupovine i zabave za celu porodicu!

Manifestacija nije samo potrošačkog karaktera već i zabavnog, što podrazumeva razne muzičko-scensko umetničke izvođače koji upotpunjavaju program glavne bine i raznovrsnim programom u toku večeri na raznim lokacijama u gradu.

Želimo da svim generacijama uz kvalitetnu kupovinu i korišćenje usluga pružimo promociju kvalitetnog kulturnog programa i dobru zabavu za celu porodicu.

Ovakva vrsta događaja ima veliki značaj za privredu i turizam našeg grada, a samim tim, ovom atraktivnom manifestacijom grad Šabac kao poznati stari trgovački grad, zaslužuje da bude ubeležen na mapi šoping turističkih destinacija.

Putujte kroz noć kupovine i prelazite granice fantastičnih popusta!
NOVA DIMENZIJA KUPOVINE I ZABAVE ZA CELU PORODICU.