Turistička organizacija grada Šapca
EN SR

Hostel Vum

U hostelu “Vum”, koji od 2017. godine toplo dočekuje goste na raspolaganju su višekrevetne sobe apartmani za one kojima je potreban mir i privatnost.

Nalazi se, 1,5km od centra Šapca u ulici Vojvode Janka Stojićevića 99, i nudi idealne uslove za odmor i opuštanje daleko od buke, a opet blizu grada. Kapacitet našeg hostela je 50 kreveta koji su raspoređeni u sobama različitih struktura: višekrevetne spavaonice do 18 kreveta, šestokrevetne i četvorokrevetne sobe sa zajedničkim kupatilom, kao i tri apartmana (dvokrevetna soba sa kupatilom).

Hostel “Vum” je potpuno nov i savremeno uređen objekat koji pruža smeštaj i prenoćište po visokim standardima. Funkcionalno opremljene sobe modernim nameštajem od drveta i kreveti sa antialergijskim madracem, garantuju maksimalno opuštanje i relaksaciju. U zavisnosti od tipa sobe, kreveti su single ili na sprat.

Sa željom da gostima osiguramo vrhunski komfor, svaka soba ima grejanje, TV prijemnike, deo soba je klimatizovan, dok kupatilo poseduje tuš kabinu i peškire. Posebno ističemo da iz sobe postoji izlaz na balkon, a gostima je na raspolaganju i prelepo uređeno dvorište koje predstavlja pravu oazu mira i zelenila.

Ljubazno i profesionalno osoblje rado će Vam ponuditi sve željene informacije o značajnim kulturnim i istorijskim mestima koje treba posetiti u Šapcu, dobrim restoranima i kafićima, kao i noćnom životu.

Telefoni za informacije i rezervacije:
063/236-525
062/592-049
064/553-62-64
e-mail: office@vumdoo.com

Radno vreme:
svaki dan od 00-24