Туристичка организација града Шапца
LAT

Хотел Слобода

Хотел „Слобода“ – доминантно луксузно здање у најстрожем центру Шапца, површине 12.625 м2, без сумње је највећи смештајно-угоститељски објекат. Са бочне стране хотела је градска пешачка зона, а из хотела се излази на Трг шабачких жртава.

Хотел има 95 смештајних јединица капацитета 265 гостију (180 лежаја). У склопу хотела су три мултифункционалне сале од 30 до 800 места, од којих највећа са 943 м2 има могућност преграђивања.

Гостима су на располагању и пансионски и à la carte ресторан „A“, лоби бар и кафе-посластичарница „Времеплов“, са погледом на градски трг и пешачку зону. Ентеријер ове кафе-посластичарнице је урађен у ретро стилу, па сви гости имају привилегију да у „Времеплову“ прошетају кроз историју „малог Париза“ и уживају у традиционалним посластицама послуженим на модеран начин.

Један од најатрактивнијих делова хотела је SPA & Wellness центар на два нивоа. Овај модерни центар је на услузи гостима који ће имати прилику да се опусте у ђакузију, базену и саунама, а у понуди ће бити и велики избор најразличитијих масажа. У оквиру wеллнесса је и фитнесс центар, опремљен кардио справама.

С обзиром на одличну локацију, модерну опрему и садржаје и услуге на највишем нивоу, особље хотела „Слобода“ са нестрпљењем ишчекује госте.

Адреса: Трг Шабачких жртава бб

Контакт: +38115 600 700
www.a-hotel-sloboda.com