Turistička organizacija grada Šapca
EN SR

Prenoćište i picerija Mozzarella

Prenoćište i picerija “Mozzarella” nalazi se na samo desetak minuta vožnje od centra Šapca. Ugostiteljski objekat koji se nalazi u okviru smeštajnog objekta specijalizovan je za pice i radi više od 10 godina, srdačno dočekujući svakodnevno veliki broj kako Šapčana, tako i svih onih kojima je potreban predah ili smeštaj u Šapcu.

“Mozzarella” Vam nudi smeštaj u sobama koje će zadovoljiti sve Vaše potrebe za komfornim i kvalitetnim odmorom. Bilo da Šabac posećujete turistički ili poslovno, sobe za izdavanje predstavljaju Vaš najbolji izbor kada tražite kvalitetnu uslugu po veoma pristupačnim cenama. Smeštaj “Mozzarella” raspolaže smeštajnim kapacitetom od 3 moderno opremljene sobe i to 2 dvokrevetne sobe i 1 soba poseduje francuski ležaj.

Sve sobe su klimatizovane, što gostima omogućava prijatan boravak u njima podjednako u zimskom i letnjem periodu. Svaka soba poseduje sopstveno kupatilo i terasu, radi što većeg komoditeta i prijatnosti. Gostima je na raspolaganju Wi – Fi internet u svakoj sobi, kao i gledanje kablovske televizije na velikim TV ekranima. Svim gostima na raspolaganju je i prostran parking za njihova vozila.

Ono po čemu se smeštaj “Mozzarella” izdvaja jeste to da se na oko 100 metara od prenoćišta nalazi predivni kompleks borove šume – Letnjikovačka šuma, koja se prostire na više od 19 hektara, sa trim stazom kao i terenima sport i rekreaciju. Ljubiteljima prirode, srdačno preporučujemo da dođu i uživaju u lepotama prirodnog okruženja u kojem se nalazi i smeštaj i picerija “Mozzarella” u Šapcu.

Usluge recepcije na raspolaganju su u svako doba dana, radno vreme picerije “Mozzarella” je od 12:00 do 24:00h

Adresa: Vojvode Janka Stojićevića 130
Telefon: 015 391 609; 064 22 76 422
E-mail: mozzarella015@hotmail. com
www.pizzeria-mozzarella.com