Туристичка организација града Шапца
LAT
EN SR

Преноћиште Спортски кутак код Цакина

Преноћиште  “Спортски кутак код Цакина” налази се у центру града, само неколико минута лаганог хода од централног градског трга. Пружењем услуге смештаја ово преноћиште се бави од 2008. године, а намењено је свима онима којима је потребан предах или одмор у Шапцу. Објекат располаже са двокреветним, трокреветним и четворокреветним собама. Све собе су адекватно опремљење неопходним елементима за потпуни угођај, као сто су клима уређај, кабловску телевизију и самостални тоалети и купатила.

“Спортски кутак код Цакина” поседује такође и ресторан у приземљу објекта, у ком је свим  гостима омогућено да уживају у укусним јелима. Врхунски мајстори кулинарства, припремају за Вас традиционалне специјалитете ових крајева, који ће Вас одушевити пуноћом свог укуса и мириса.

Када тражите смештај и преноћиште у Шапцу, Ваш сигуран избор је “Кутак код Цакина”, који ће Вам пружити највиши вид комфора и одмора као и најповољније цене за све госте. Рецепција је на располагању смо 24 сата дневно, сваког дана, током целе године.

Адреса: Војводе Мишића 50
Телефон: +38115 347 450; +38160 47 77 744