Туристичка организација града Шапца
LAT
EN SR

Дивино

У старом језгру града Шапца и главној улици Господар Јевремовој налази се ресторан „Дивино“. Отворен је марту 2016. године у здању сачуване грађанске архитектуре које датира из четврте деценије прошлог века. Осим тога што се налази у репрезентативном објекту, „Дивино“ је савремен ресторан са градским духом, створен за предах, креиран за окупљање са принципом лежерности којем доприноси модеран декор и топлина атмосфере.

Такозвани Цомфорт фоод мени ствара осећај задовољства, враћа успомене кроз богат мени и храном боја буди осећај носталгије, али Вас упознаје и са новим укусима. Понуда ресторана је конципирана на начин тако да је „Дивино“ место које је приступачно свима, јер је мени креиран тако да може задовољити критеријуме и најмлађих гостију.

Инспирисани градом, покретом, енергијом али и старим здањем и културном биографијом објекта у којем се ресторан налази, „Дивино“ је место сусрета, сатанака, Ваших пословних али и најинтимнијих прослава. Именом предређен за уживање и лепе ствари, у „Дивину“ можете попити чашу вина за своју душу, кафу уз чашицу разговора која може постати повод за лепе ствари настале управо овде.

Адреса: Господар Јевремова 29, И спрат

Телефон: 015 346 987

Радно време 08:00h-24:00h, петак и субота 08:00h-01:00h. 

FB: www.facebook.com/divino.sabac/