Туристичка организација града Шапца
LAT

Ресторан Група

ГРУПА је синоним за дружење, размену мишљења, учење и усавршавање, успехе и победе. ГРУПА је сигуран круг у коме се осећамо пријатно и слободно. ГРУПА постоји да би се људи заволели. Потребно је бар двоје да настане ГРУПА: Ви у мислима са особом вредном пажње, Ви у друштву посебног бића, уз које кафа има непоновљив укус, Ви у великом кругу пријатеља, пословних партнера, рођака и драгих људи са којима као ГРУПА стварате незаборавна сећања и жељу да јој се изнова враћате.

Наша визија је да креирамо савремен хедонистички амбијент и оживимо дух традиције гастрономске понуде, квалитета услуге и протоколарности, баш као што беше на двору Јеврема Обреновића, када се Европа први пут „доселила“ у Шабац у пуној раскоши балске културе, грађанског окупљања и манира.

Ресторан ГРУПА отиснуће се у океан угоститељства једрима светског путника, сладокусаца и путописаца, обједињујући укусе од Медитерана до Далеког истока. Ипак усидрени у домаћој луци нашег града, гостима ћемо презентовати и специјалитете домаће кухиње у новом руху и визуелном доживљају.

ГРУПА вас позива да будете део света, који ћемо заједно градити за властита уживања. Када је душа испуњена мирисом завичаја, очи сите лепоте космополитског амбијента, онда у срце стају сва задовољства, спокој и радост тренутка.

ГРУПА – МЕСТО НАШЕГ ОКУПЉАЊА!

Адреса и радно време:

08:00 – 23:30h

Трг шабачких жртава 7, Шабац

062/800 35 91

015/71 00 384

restorangrupa.rs

Facebook: https://www.facebook.com/restorangrupa

Instagram: https://www.instagram.com/accounts/login/?next=/restoran_grupa/