Туристичка организација града Шапца
LAT
EN SR

Стари мост

“Стари  мост”  један је од препознатљивих симбола града Шапца. Шапчанима познат и као чувени “Мотел”, одувек је био синоним за сјајну храну, врхунску услугу и богату традицију организовања свих врста прослава.

Налази се на самој обали прелепе реке Саве, са погледом на Стари железнички мост, још један од шабачких културно – историјских симбола. Окружен зеленилом, миром и тишином, ресторан је недавно обучен у ново, модерно рухо које осликава жељу да својим гостима пружиме непоновљиви осећај и удобност. Иако је на свега пет минута вожње од центра Шапца, дивна природа и потпуни мир стварају осећај као да сте јако далеко од градске вреве.

Када седнете у прелепу башту ресторана “Стари мост” и када Вам поглед зароби светлуцава површина воде окружена нежним зеленилом, осетићете се потпуно опуштеним и спремним за уживање у кулинарским специјалитетима и врхунској услузи коју гарантује традиција дужа од 40 година.

Дугогодишње искуство у угоститељству, као и потпуна посвећеност да би се задовољиле различите жеље гостију, чине овај ресроран правим избором за све љубитеље гастрономије. У ресторану “Стари мост” увек се труде да напредују, да шире сопствене видике и расту у складу са жељама и укусима својих гостију. Сходно томе, за ову годину у овом ресторану припремили су нови, освежени јеловник који осликава маштовитост, посвећеност и перфекционизам кувара овог ресторана.

Ресторан “Стари мост” поседује модерну салу погодну за све врсте Ваших прослава и прелепу летњу башту, а у сваку од њих може се сместити по 200 гостију. Ресторан поседује и велики паркинг простор за све госте. Посетите и доживите лепоту и мир природе која окружује овај диван простор. Уверите се зашто је ово један од омиљених шабацких ресторана. Уживајте у богатом укусу брижљиво припремљених специјалитета.

Радно време ресторана “Стари мост”  је радним данима од 08:00 до 23:00х.

Адреса: Савска бб
Телефон: +38115 341 705; +38160 82 31 796
Е-маил: info@starimost.rs
www.starimost.rs