Туристичка организација града Шапца
LAT
EN SR

Вече куповине

“Вече куповине” одржава се три пута годишње у априлу, августу и децембру, у термину од 18:00h-24:00h.
Организатор манифестације је Туристичка организација града Шапца.

У манифестација учествује око 100 трговачких и услужних објеката у граду Шапцу.
Број посетиоца манифестације се креће по неким проценама измедју 10.000 и 15.000. По неким проценама и приходи трговачких и услужних објеката те вечери се увећавају и до 3 пута. У оквиру манифестације се организују промоције и  Базар уметничких и старих заната на отвореном.

Наравно, читаво ово комерцијално-уметничко дешавање је пропраћено богатим музичко-сценским, уметничким и изложбеним програмом, што читавом догађају даје једну сасвим нову димензију куповине и забаве за целу породицу!

Манифестација није само потрошачког карактера већ и забавног, што подразумева разне музичко-сценско уметничке извођаче који употпуњавају програм главне бине и разноврсним програмом у току вечери на разним локацијама у граду.

Желимо да свим генерацијама уз квалитетну куповину и коришћење услуга пружимо промоцију квалитетног културног програма и добру забаву за целу породицу.

Оваква врста догађаја има велики значај за привреду и туризам нашег града, а самим тим, овом атрактивном манифестацијом град Шабац као познати стари трговачки град, заслужује да буде убележен на мапи шопинг туристичких дестинација.

Путујте кроз ноћ куповине и прелазите границе фантастичних попуста!
НОВА ДИМЕНЗИЈА КУПОВИНЕ И ЗАБАВЕ ЗА ЦЕЛУ ПОРОДИЦУ.