Туристичка организација града Шапца
LAT

Хостел Вум

У хостелу “Vum”, који од 2017. године топло дочекује госте на располагању су вишекреветне собе апартмани за оне којима је потребан мир и приватност.

Налази се, 1,5км од центра Шапца у улици Војводе Јанка Стојићевића 99, и нуди идеалне услове за одмор и опуштање далеко од буке, а опет близу града. Капацитет нашег хостела је 50 кревета који су распоређени у собама различитих структура: вишекреветне спаваонице до 18 кревета, шестокреветне и четворокреветне собе са заједничким купатилом, као и три апартмана (двокреветна соба са купатилом).

Хостел “Вум” је потпуно нов и савремено уређен објекат који пружа смештај и преноћиште по високим стандардима. Функционално опремљене собе модерним намештајем од дрвета и кревети са антиалергијским мадрацем, гарантују максимално опуштање и релаксацију. У зависности од типа собе, кревети су сингле или на спрат.

Са жељом да гостима осигурамо врхунски комфор, свака соба има грејање, ТВ пријемнике, део соба је климатизован, док купатило поседује туш кабину и пешкире. Посебно истичемо да из собе постоји излаз на балкон, а гостима је на располагању и прелепо уређено двориште које представља праву оазу мира и зеленила.

Љубазно и професионално особље радо ће Вам понудити све жељене информације о значајним културним и историјским местима које треба посетити у Шапцу, добрим ресторанима и кафићима, као и ноћном животу.

Телефони за информације и резервације:
063/236-525
062/592-049
064/553-62-64
е-маил: office@vumdoo.com

Радно време:
сваки дан од 00-24