Туристичка организација града Шапца
LAT
EN SR

Преноћиште и пицерија Mozzarella

Преноћиште и пицерија “Mozzarella” налази се на само десетак минута вожње од центра Шапца. Угоститељски објекат који се налази у оквиру смештајног објекта специјализован је за пице и ради више од 10 година, срдачно дочекујући свакодневно велики број како Шапчана, тако и свих оних којима је потребан предах или смештај у Шапцу.

“Mozzarella” Вам нуди смештај у собама које ће задовољити све Ваше потребе за комфорним и квалитетним одмором. Било да Шабац посећујете туристички или пословно, собе за издавање представљају Ваш најбољи избор када тражите квалитетну услугу по веома приступачним ценама. Смештај “Mozzarella” располаже смештајним капацитетом од 3 модерно опремљене собе и то 2 двокреветне собе и 1 соба поседује француски лежај.

Све собе су климатизоване, што гостима омогућава пријатан боравак у њима подједнако у зимском и летњем периоду. Свака соба поседује сопствено купатило и терасу, ради што већег комодитета и пријатности. Гостима је на располагању Wi – Fi интернет у свакој соби, као и гледање кабловске телевизије на великим ТВ екранима. Свим гостима на располагању је и простран паркинг за њихова возила.

Оно по чему се смештај “Mozzarella” издваја јесте то да се на око 100 метара од преноћишта налази предивни комплекс борове шуме – Летњиковачка шума, која се простире на више од 19 хектара, са трим стазом као и теренима спорт и рекреацију. Љубитељима природе, срдачно препоручујемо да дођу и уживају у лепотама природног окружења у којем се налази и смештај и пицерија “Mozzarella” у Шапцу.

Услуге рецепције на располагању су у свако доба дана, радно време пицерије “Mozzarella” је од 12:00 до 24:00h

Адреса: Војводе Јанка Стојићевића 130
Телефон: 015 391 609; 064 22 76 422
Е-маил: mozzarella015@hotmail. com
www.pizzeria-mozzarella.com